Doorschakelen

Doorschakelen

Flexibel je toestel doorschakelen. Gewoon zelf of automatisch, bijvoorbeeld als je even niet op kan nemen of als je een bepaalde dag niet werkt.

Flexibiliteit

Eenvoudig je nummer doorschakelen naar je mobiel of een groep collega’s of meer geavanceerd doorschakelen afhankelijk van openingstijden en het rooster. Het kan allemaal.

Belgroepen & Group Pickup

Groepeer je toestellen als je snel iemand uit een bepaalde groep of afdeling te pakken wilt krijgen. Zo kunnen bijvoorbeeld collega’s binnen een afdeling via één extensie allemaal tegelijk gebeld worden.

Het aannemen van gesprekken die bij een ander toestel worden aangeboden is ook mogelijk. Hiervoor worden dan zogenaamde “Pickup groepen” ingesteld. Zo hoeft men niet naar het andere toestel toe te lopen maar slechts op een speciale “Group pickup” toets te drukken op het eigen toestel.

Agenda integratie

In je belplan kun je opnemen dat inkomende telefoontjes via je Agenda worden doorgeschakeld. Dit kunnen zowel interne extensies zijn als mobiele of vaste externe nummers. Net als een gewone doorschakeling, maar dan in te roosteren. Plan zo eenvoudig vooruit je nachtdiensten in of regel de achterwacht met Google Calendar. De juiste doorschakeling wordt dan automatisch geregeld.