E-mailtjes die in ‘postvak uit’ blijven hangen, foutmeldingen tijdens verzenden óf e-mail van vrienden en familie die in de spambox terechtkomt. Heb je problemen met e-mailen? Onze Experts helpen je graag om dit te verhelpen. Zij komen langs voor tips en onderzoeken de instellingen van jouw e-mailaccount.

Onze Experts helpen je met de e-mail door:

  • De e-mailinstellingen te checkenProblemen met e-mail gaan vaak hand in hand met verkeerde instellingen van jouw e-mailprogramma. Onze Experts checken of de instellingen goed staan en laten je zien hoe je deze goed kunt zetten.
  • Eventuele foutmeldingen na te gaanKrijg je een foutmelding? Vaak is het niet in één keer duidelijk wat je moet doen. Wij van Expert aan Huis hebben hierin ruime kennis: wij weten elke foutmelding zo te interpreteren dat een snelle oplossing is gegarandeerd.
  • De computer te scannen op virussenVirussen kunnen internet erg traag maken. Hierdoor is het ook vaak onmogelijk om e-mail te verzenden of te ontvangen. Onze student scant jouw computer op virussen en verwijdert deze zo nodig.

Bullits van Computerpagina

Zie ook E-mail Instellen of aanmaken