Telefoon

VoIP voor alle bedrijven

The VoIP Store levert vaste telefonie via het internet, dus een telefooncentrale op locatie is niet meer nodig. Je hebt alles zelf in de hand én krijgt briljante support. Dat is pas vrijheid.

Simpel besparen via VoIP telefonie

Bellen via VoIP brengt veel voordelen met zich mee. Je bent niet langer gebonden aan KPN, je bespaart flink op het maandelijkse telefoonabonnement en belkosten, geen hoge eenmalige aanschafkosten meer voor een fysieke telefooncentrale en je betaalt alleen voor diensten die je daadwerkelijk gebruikt. VoIP  is daarom ook zeer geschikt voor zowel ZZP-ers, eenmansbedrijven, MKB bedrijven en grote(re) organisaties.

Bij hosted VoIP maak je gebruik van een stukje software op het centrale VoIP netwerk van The VoIP Store. Je hebt geen eigen VoIP server nodig of een telefooncentrale op kantoor. Je betaalt maandelijks alleen voor de diensten die je af neemt. Kosten voor onderhoud, upgrades en backups behoren daarmee tot het verleden.

VoIP, kosten en besparingen

Met VoIP bespaar je op abonnements- en gesprekskosten. Onze vaste nationale tarieven zijn bijna 40% lager dan de reguliere zakelijke KPN tarieven. Bovendien bel je gratis met collega’s onderling.  Ideaal voor nevenvestigingen en thuiswerkers! Weten hoeveel je kunt besparen? Stuur een gespecificeerde telefoniefactuur en wij rekenen de besparing direct voor je uit.

Voordelen van VoIP

  • Lage instap- en abonnementskosten.
  • Alleen betalen voor diensten die je echt gebruikt.
  • Eenvoudig aan te leggen en te installeren.
  • Nummerbehoud en nieuwe nummers mogelijk.
  • Uitbreiden is eenvoudig en kan per dag.
  • Thuiswerken wordt nu echt mogelijk!

Meer weten over VoIP telefonie?

Bezoek dan The VoIP Store voor meer informatie.

Bent u geïnteresseerd in één of meerdere van deze diensten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.