In 3 stappen je telefonie geregeld

Pakket samenstellen

Je maakt enkele eenvoudige keuzes. In een paar minuten ben je klaar, en heb je direct goed zicht op de kosten. Als je wilt kun je gelijk bestellen.

Welkomstgesprek(je)

Kort daarna bellen we. In een – meestal kort – gesprek stellen we zeker dat je precies krijgt wat je nodig hebt en dat het direct goed werkt.

Oplevering

Als je nieuwe nummers hebt en gebruik maakt van onze App kun je direct aan de slag. En anders binnen enkele dagen.

Voordelen
van onze hosted VoIP diensten

Zelf eenvoudig je telefoon instellen
Of je nu een start-up bent of een grote organisatie, je kunt eenvoudig op je browser instellen hoe je bereikbaar wilt zijn. De telefoon over laten gaan op meer toestellen tegelijk? Met een paar kliks is het geregeld.

Gratis telefoonnummers
Je kunt bestaande nummers makkelijk en geheel kosteloos meenemen. We kunnen je helpen om het contract pas in te laten gaan, als je oude is verlopen. Nieuwe nummers nodig? Deze zijn voor het gemak bij de prijs inbegrepen.

Flat Fee optie voor gesprekskosten
Je kunt kiezen voor variabele kosten of een Flat Fee. Beide zijn voordelig en met Flat Fee heb je het voordeel van een voorspelbare rekening.

Je bureautoestel wordt mobiel
Met de gnTel App ontvang je inkomende gesprekken voor je vaste nummer op je mobiel. Met de kwaliteit die je gewend bent. Ook kun je uitgaand bellen vanuit je vaste nummer met de App, gewoon vanuit je contacten. Als je wilt, heb je geen bureautoestel meer nodig.

Meerdere locaties. Eén belplan
Of je nu meerdere vestigingen hebt of medewerkers die vanuit huis werken. De bereikbaarheid kun je zo instellen dat het werkt voor jouw organisatie. Je hebt goed zicht op wat er gebeurt.

Lokale service partners
Vanaf het eerste welkomst-gesprek(je), tot oplevering en daarna, je kunt altijd rekenen op deskundige hulp en advies van onze service partners in de buurt. Als je wilt staan onze ervaren partners voor je klaar. Praktisch, behulpzaam en kundig